Tökmagolaj-Mákolaj ajándékcsomag
6 505 Ft
Tökmagolaj – Mákolaj – Ajándék a Szülöknek Nagyszülöknek.
2 db 250 ml-es olaj díszdobozba csomagolva.
A hidegen préselt tökmagolaj különleges, kissé diós ízvilágú sötétzöld olaj. Egyedi abban a tekintetben is, hogy az olajok közül egyedüliként vízben oldódó antioxidánsokat is tartalmaz. Emellett gazdag a szervezetünknek számára könnyedén felhasználható vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban. . Amikor ez az olaj kerül szóba, akkor a legtöbben arra gondolnak, hogy csak a férfiak évezhetik pozitívumait, hiszen köztudott, hogy a tökmagolaj hatékonyan képes orvosolni a prosztataproblémákat. Természetesen nemcsak az erősebik nem élvezheti jótékony hatásait, hanem bárki, hiszen a tökmagolaj ezernyi problémát és betegséget képes megelőzni, gyógyítani, kezelni.
Fedezd fel újra a mákot, mint csodás alapanyagot! Ez a világos színű, mákra jellemző illattal rendelkező olaj könnyen emészthető, beltartalmi értékeinek köszönhetően kifejezetten ideális diétázóknak. Aminosavakban, zsírsavakban gazdag, ezen belül kiemelkedő az omega-6-os zsírsavak közé tartozó linolsav és az olajsav tartalma. Magas a B6 és E-vitamin, a kalcium, a foszfor, a kálium, a magnézium és a vas tartalma is. A hidegen sajtolt mákolaj nagy mennyiségben tartalmaz foszfort, amelynek a csontképzésben van kiemelkedő szerepe. A kalciummal együtt egészséges csontozatot és fogazatot hoz létre és erősíti is azokat.
Díszdobozba csomagolva Ideális ajándék Szüleink és nagyszüleink számára.
Ajándékozz egészséget.
Jótékony hatásai
A magas vitamintartalma miatt erősíti az immunrendszert, emellett méregtelenítő és tisztitó hatással is bír. A bélrendszerben könnyen felszívódó fitoszterin révén kedvező a hatása az érrendszerre. Az E-vitaminnak köszönhetően közömbösíti a szabad gyököket, így szabályozza a sejtanyagcserét, elősegíti az egészséges sejtfejlődést, így fiatalító hatású. Nyákoldó, ezért jól alkalmazható hörghurut és
köhögés ellen. Külsőleg masszírozáshoz és szájöblítéshez alkalmas.
Hogyan használd?
Sokoldalúan használható, mint a hagyományos eljárással készült társa, mégis ajánlott alacsonyabb hőfokon, rövidebb ideig melegíteni. Sütéshez és főzéshez egyaránt kiválóan használható.