Pályázat

 

Vállalkozásfejlesztés az Olajütő Szövetkezetnél

 

Kedvezményezett neve: Olajütő Szociális Szövetkezet

A projekt címe: „Vállalkozásfejlesztés az Olajütő Szövetkezetnél”

Szerződött támogatás összege: 32 904 500 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

A projekt tényleges fizikai befejezési dátuma: 2022.04.30.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-00121

A projekt tartalmának bemutatása:

A cég fejlesztendő tevékenységének ellátásához szükséges a technológiai háttér folyamatos korszerűsítése és a géppark bővítése. A projekt keretein belül a jelenleg is gyártott termékeink közül a tökmagolaj és a mákolaj termelési kapacitását tervezzük növelni a beszerezni kívánt eszközökkel és gépekkel. A meglévő eszközök, gépsorok egyes elemeinek cseréje indokolt, mint például a Gáz fűtésű magpörkölő beszerzése, mely a tökmagolaj gyártási technológiájához szükséges. A darálógép beszerzésével szélesíteni tudjuk a melléktermék értékesítését. A csigás prés növeli a kapacitást, a palackozó és a címkéző a gyártási folyamat automatizálásához és a folyamat felgyorsításához szükséges. Egy darab SS102 garatos csiga mely a magok (tökmag , mák stb ) szállítását végzi. A projekt keretében belül a Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységek közül az Új eszközök, gépek beszerzése valósul meg.

A Választható, önállóan nem támogatható tevékenységek közül a Képzés valósul meg, mely a vállalat fejlődéséhez elengedhetetlen, illetve a munkavállalók magasabb szintű munkavégzését segíti elő. A képzés célja a gondolkodás fejlesztése a személyes hatékonyság, a problémamegoldás és a kreativitás fejlesztése érdekében. A képzés hatására a munkavállalók alapvető szinten megismerik a kreativitás alapfogalmait, a kreatív és innovatív megoldások jellemzőit. Alapszinten megismerik a logikai gondolkodás alapjait és annak módszereit, valamint az értékteremtési főfolyamat bemutatását, értékteremtési stratégia elkészítését. Elsajátítják a gondolkodásfejlesztés különböző stratégiáit és technikáit.

További Választható, önállóan nem támogatható tevékenység a Bérköltség-támogatás igénybevétele, mely a meglévő és/vagy új munkavállalók bér- és járulékköltségét foglalja magában. A projekt keretein belül elengedhetetlen, indokolt és szükségszerű a fent részletezett eszközök és gépek beszerzése, melyek által a társaság kapacitásának növelése valósul meg, továbbá a gyorsabb minőségi munkavégzést biztosítja, mely által a vállalkozás fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, valamint a meglévő munkahelyek megtartása és újak létrehozása valósul meg. A beruházás egyrészt a gyártás színvonalának emelkedéséhez járul hozzá, másrészt a kapacitás bővítését, a meglévő megrendelői kör bővítését eredményezi.

 

Kapcsolat

Írhat nekünk üzenetet, melyre
kollégánk hamarosan válaszol.

 

7841 Kisszentmárton,
Kossuth utca 43.

(20) 591 48 89

info@ormansagiolajok.hu